Ana içeriğe atla

AÖF Sınav Giriş Yerleri Artık Erişime Açıldı

AÖF Sınav Giriş Yerleri Artık Erişime Açıldı

Milyonlarca AÖF'li üniversite öğrencisinin merak ile beklediği haber en sonunda geldi. 16–17 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacak olan AÖF sınav giriş yerleri artık erişime açıldı!

HABER: DİLEK SOYAK

AÖF Sınav Giriş Yerleri Artık Erişime Açıldı


HABER: DİLEK SOYAK


Bu müjdeyi verdikten sonra Anadolu  Üniversitesi Açıköğretim İşletme ve İktisat Fakültelerinde eğitimgören öğrencilerimizin, bahar dönemi sınavı ve diğer tüm konular ile ilgili aklında takılan soru işaretlerine yanıt bulacağını düşündüğüm bu yazıyı sizler için hazırladım. Açıköğretim Fakültesi öğrencileri AÖF sınav giriş yerlerini öğrenmek isteyen AÖF öğrencileri internet üzerinden sisteme giriş yaparak sorgulama yapabiliyorlar. Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi almak isteyen öğrenciler sınav tarihinden sadece bir hafta önce AÖF büroları ya dawww.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümünden TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfaları üzerinden gerekli belge ve bilgileri alabiliyor.
AÖF SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI
Bu yıl ilk olarak  16 - 17 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılacak olan AÖF bahar dönemi vize sınavlarının İkincisi  ise 04 - 05 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 16 Temmuz 2016 tarihinde ise Açıköğretim Fakültesi 2015–2016 dönemi tek ders sınavı ise gerçekleştirilecek.

İlk Kez Kayıt Yaptıracak Ve Kaydını Yenileten Öğrencileri Dikkatine!!!!

Anadolu Üniversitesince yürütülmekte olan sınavların organizasyonu, uygulaması ve değerlendirilmesi güz dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı, bahar dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı olmak üzere dört sınav olarak yapılmakta. İlk Kez Kayıt Yaptıracak Ve Kaydını Yenileten Öğrenciler sınavlara Cumartesi-Pazar günleri Sabah ve öğleden sonra dört oturumda katılım sağlıyor. Türkiye ve K.K.T.C. Lefkoşa’da sınavlar sabah 9.30’da, öğlenden sonra 14.00’da yapılmaktadır.

Açıköğretim sınavları beş seçenekli çoktan seçmeli test şeklinde yapılmakta olup, soru kitapçığı ve cevap kâğıdı olarak iki tür belge kullanılmaktadır. AÖF büroları sınavın gerçekleştirileceği Cumartesi ve Pazar günleri 08.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet veriyor.16-17 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan ve merakla beklenen AÖF (Açıköğretim Fakültesi) giriş yerleri açıklandı. Öğrenciler zorluk çekmemesi açısından sınava girecekleri binayı sınavdan en az bir gün önce yerinde görmeli ve sınav saatinden bir saat önce sınava gireceği yerde hazır bulunmalıdırlar.



Açıköğretim Fakültesine Girmek İsteyenler Ne Yapmalı?
Üniversite sınavlarına giren herkes yaptığı tercihler doğrultusunda Açıköğretim fakültesine girebilir. Açıköğretim fakültesindeki bazı bölümler kontenjansız bölümlerdir, Kontenjanlı olan bazı bölümlerde kontenjan sınırı olduğundan bu bölümlere sadece belirli bir puan barajının üzerine çıkabilen öğrenciler girebiliyor. Herhangi bir üniversitede bölümlerinde okuyan tüm öğrenciler, açıköğretim fakültesinin kontenjansız olan bölümlerinden üniversite sınavına girmeden kayıt olabiliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Arap göz makyajı nasıl yapılır?

Arap göz makyajı nasıl yapılır? Son dönemlerde oldukça  favori  haline gelen  Arap  makyajı  nedir? nasıl yapılır  Arap makyajı   kusursuz görünmek için uygulanan bir makyaj türüdür.  Eyeliner   biraz ince çekersek göz kenarlarına kuyruk yapmazsak ve dudak makyajında daha natürel renkler seçersek günlük hayatta da kullanılabilinir.Sizde  Arap göz makyajı nasıl yapılır?   Arap makyajı   yaparken hangi teknikleri uygulamak gerekir?Tüm bu soruların cevabını merak  yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. ARAP GÖZ MAKYAJI NASIL YAPILIR? Arap göz makyajı nasıl yapılır?   Her makyaj öncesi kullandığımız   BBC krem  ya da fondöten sonra kapatıcı sürüyorsunuz. Bu işlemden sonra göz kapaklarına   Primer,  yani makyaj bazını uyguluyorsunuz.Renk eşitlemesi ince bir tabaka halinde sürmeye özen göstermenizi tavsiye ederiz. Bu farın kalıcılığını arttırıyor.Çok yapışkanlığı olmayan her hangi bir bandı ikiye bölerek, alt kirpik dibin açık bırakacak şekilde kapatıyorsunuz. Açık tonlardaki bir farı tüm göz

Karısını Sevmeyen Koca Nasıl Davranır?

Karısını Sevmeyen Koca Nasıl Davranır? datastorezulu@gmail.c Karısını Sevmeyen Koca Nasıl Davranır?   Dilek Soyak  tarafından  16 Şubat 2018 tarihinde yayınlandı Karısını sevmeyen koca nasıl davranır?  Bu konuda bir genelleme yapmak ya da bunu belli bir standarda sokmak kolaycılıktır. Bu daha çok, kadının hayatının amacı olarak gördüğü  evlilik  kurumundan ne beklediği ile ilintilidir. Konuyu objektif olarak ele alacak olursak yeni başlayan ilişkilerde, ya da uzun süreli olan ve gittikçe monotonlaşma başlayan ilişkilerde kadınların aklına gelen ilk şey eşinin kendisini eskisi gibi sevmediği gerçeğidir. Kadınlar bunu anlayabilmek için her detayı en ince ayrıntısına kadar inceleyip, bundan kendilerince farklı anlamlandırmalar çıkarmaya çalışırlar. Kafası karışan  kadın  artık öyle bir hale gelir ki;  kendi bile bu işin için den çıkamaz. Tüm bu süreçte yaşananlar ise, erkeğin kadından uzaklaşmasına neden olabilir. Oysa her erkeğin karakter yapısı aynı olmadığından, sevgisini gösterme biçi

Bir Başkadır Foça Geceleri

Foça İzmir iline uzaklığı 64 km olan huzur dolu, sakin bir sahil ilçesidir İzmir Körfezinin çevrelediği bu bölge eski ve  Yeni Foça olmak üzere ikiye ayrılmıştır isminden de anlaşılacağı üzere tarihi havası korunan alanıdır. Nesli tükenmekte olan  Akdeniz fokları nın yaşadığı, mavi  koyları, zeytin ağaçlarıyla süslenmiş Dünyanın en güzel sakin, en huzurlu deniz kenarı kasabasıdır. Tarih İle İç İçe Bir Belde Foca Tarihle iç içe, olan şirin beldeye sahilden denize baktığınızda önünüzde balıkçı tekneleri, ardı sıra sırlanmış küçük adacıklar,  taş evleri, daracık sokakları ve güler yüzlü insanlarıyla sıcacık bir  Ege ilçesidir. Güneşin, en güzel doğup en güzel battığı yerdir. Öyle ki; Foça  için, dünyanın en güzel gece manzarasına sahiptir desem sanırım abartmış olmam. Foça’ya Gidip  Dibek Kahvesi İçmemek Olmaz Sahil boyu sıralanmış, balık lokantaları, bar, kaffe çay bahçeleri ile şehrin gürültüsünden kaçıp kafanızı dinleyebileceğiniz nadide sahil kasabalarından birid